Menu

Locatie

Accomodation

Beschikbaarheid

E-mail

Prices

Prijzen voor het jaar 2012-2013
january tot 26 april
en 27 september tot 31 december

300 Euros

26 april tot 31 mei

380 Euros

31 mei tot 5 juli
en 30 augustus tot 27 september

500 Euros

5 en 26 juli

900 Euros

26 juli tot 30 augustus

1200 Euros


Verdere prijzen
Linnen

NA

Handoeken

NA

Eind schoonmaak

75 Euro


HUURVOORWAARDE

- Alle prijzen zijn per week van zaterdag tot zaterdag. In overleg met de eigenaar kan daar van worden afgeweken (mid-week). Graag E-mail met daarin het verzoek. Wij beantwoorden uw vraag graag. Graag ruim van te voren boeken, omdat de beste weken snel volgeboekt zijn.

- Prijzen zijn in Euros. Als u in £ sterling of US dollars wilt betalen wordt de dan geldende koers gehanteerd.

- Betaling kan per bank, cheques in sterling or in Euros. De huurder betaald de eventuele bankkosten.

- wij vragen een voorschot van 33% van de huurprijs bij het boeken. Het volledige bedrag dient 3 maanden voor start huur betaald te worden (een korter termijn bij last minutes is mogelijk). Een borg dient bij finale betaling gestort te worden. Dit bedrag dekt eventuele schade of breuk. Deze borg wordt teruggestort na de huurtermijn, onder aftrek van de eventuele schade, etc.

- Huur is exclusief: schoonmaak, verwarming in de winter, telefoom indien aanwezig.

- Huurder kan aankomen tussen 17.00 en 19.00 omdat de schoonmakers de kans moeten hebben het huis schoon te maken bij de wisseldag. Graag dus niet te vroeg komen. Vertrekdag: Voor de zelfde reden graag het huis op tijd verlaten 10.00 uur(of alle spullen in 1 kamer opslaan)

- Het huis heeft een maximaal aantal personen. Onder geen voorwaarde mogen meer personen dan aangegeven aanwezig zijn zonder toestemming vooraf.

- Annuleringskosten: Indien annulering meer dan 3 maanden geschiedt voor aankomstdatum is alleen de aanbetaling verschuldigd. Is de annulering na deze periode zijn we genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen. We adviseren u daarom om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Tot slot, maar wel belangrijk, verwachten wij dat u een aansprakelijkheidverzekering heeft tijdens de huurperiod voor het dekken van breuk/ verlies of enige andere schade.